keskiviikkona, lokakuuta 03, 2007

Moka - Mistake..

Mulla on ongelmia laskea kolmeen. Jälleen kerran. Onneks huomasin vasta kun oli hiha jo kiinni vartalo-osassa. Joutu sittenki purkaa tätäki työtä. Hmph.

I have problems to count to 3. Again. And ofcourse I found it out until I have add body and sleeves together. Frog, hmph.

Sain Novitalta kirjeen palautteestani Vihervaaran suhteen. Pahoittelut ja saan lankaa tilalle. Tosin he eivät virhettä sinänsä löytäneet langasta.
"Syynä Sinulla olleen neuleen vanumiseen saattaa olla epähuomiossa valitsemasi väärä pesuohjelma tai sitten langassa ollut vanumattomuuskäsittely on ollut epätäydellinen.
Myös valitsemasi linkousnopeus vaikuttaisi liialliselta varovaiseen pesuohjelmaan. Valitsisimme varovaiseen ohjelmaan linkousnopeudeksi 600 - 700 rpm"
No, mä joka tapauksessa omistan vähän kittanan paksun villiksen, joka nyt viikon jälkeen näyttää sille, et ois koiran alusena ollu vuoden tai pari. Eli kovin nyppyyntyy ja pinta on epäsiisti.
Positiivista toimintaa silti Novitalta. Pointsit sinne. Ongelma vaan on se, et haluanko tuota lankaa lisää vai jotain muuta. Pitää toivoa, et lanka Tosi Hellälllä pesulla pysyy parempana kuin mitä tuo nyt.

5 kommenttia:

kirsi kirjoitti...

600-700 kierrosta ja kikkareet, paksu neule jäisi sellaisesta kyydistä lähes tippuvan märäksi eli sama kun ei linkoaisi ollenkaan. Meidän pesukone antaa oletusarvolla villaohjelmalle 900 kierrosta ja sitä olen käyttänyt, tähän mennessä konepesun kestäväksi merkityt langat eivät ole vanuneet. Novita Pop-pusero, en muista saisiko pestä koneessa, olen pessyt ja se on nyppyyntynyt muttei yhtään huopunut.

Huopumista aiheuttaa lähennä tiheä hinkuttaminen saippuan kanssa, vrt. villaohjelmassa rumpu on pysähdyksissä enimmän aikaa ohjelmasta. Jos neule huopuu yhdestä 40C pesusta niin ehkä sen vyötteeseen ei kuuluisi täppää konepesun kestävyydestä.

Tulipa vuodatus, mutta ärsyttää niin tällaiset katastrofit, jotka eivät ole pelkästään neulojasta lähtöisin :)

katriina kirjoitti...

Niin, jostakin se Novitan laadun dissaaminen on syntynyt.
Jos laatu on niin heikkoa kuin nykyään on, ei ihme.
Mä en suin surminkaan neulo mitään kyseisen tehtaan langoista.
Kun en ole neulekone, pitää laadun olla kohdillaan. Kun nysvää paidan palasia pitkään, pitää tuotoksen myös kestä jotakin.

Lastu kirjoitti...

Joo tuttu tunne, tein Ainosta neuleliivin joka kahden käyttökerran jälkeen näytti siltä kuin kissa olisi sitä kaksi tuntia nuoleskellut. Liiviä ei siis pesty, eikä meillä ole kissaa ;).

Onneksi liivi valmistui nopeasti, joten aikaa ei mennyt hirvittävästi hukkaan, mutta ketutti silti. Osaan vain kuvitella kuinka paljon sinua ketutti tuollaisen työmäärän jälkeen.

kaisa kirjoitti...

Olen aivan samaa mieltä kirsin kanssa. Pitäisi kestää. Pesen tällä hetkellä töissä jatkuvalla syötöllä villapuseroita (käsinpesumerkintä!) koneessa ja kierroksia on 1000, kuivuminen kestää muuten liian kauan. Eikä yksikään pusero ole huopunut! (Kyseessä ei siis ole Novitan langasta valmistetut tuotteet.)

Piikkari kirjoitti...

Nonni! This does it. Minä aion käyttää vihreää Rowan Polaria enkä ollenkaan mitään Mamboa :-)

Suih neuletiheyttä tsekkailemaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...