sunnuntaina, marraskuuta 04, 2007

3+1 ja elektroniikkaa

3+1

Novitan Tiinaa 100g (tai vähän vähemmän)
Puikot 4 mm
Silmukoita 84

Sunnuntai-illan ratoksi askartelin viereisillä välineillä. Elektroniikkaa, tuosta tulee majakan valo, kunhan saan millin poranterän. Työjuttuja :)

Joululahjavinkki:
Kouluelektroniikalla on vaikka millaisia rakennussarjoja, välineitä ja materiaaleja suht edulliseen hintaan. Ohjeitakin saa.. Meillä Juniori saa ainakin Stegosauruksen.
Eikä ne oo vaikeita, jos se ahdistaa :) Sitäpaitti onpahan tekemistä koko perheelle.

4 kommenttia:

.k kirjoitti...

Bongasin myös iPod-matkalaturin melko fiksuun kympin hintaan tuolta. Pitääpä mennä ajan kanssa kattelemaan! Kiitos vinkistä.

Maiju kirjoitti...

Miten toi pipon mallikuvio näyttää niin jännälle? Ei siinä ihan tavan ribbineulosta oo..? Tai sit mun silmät jotenkin heittää.

tikru kirjoitti...

maiju, siinä on tuo 3+1 kuvio :)
Eli eka kerros 3 oikein 1 nurin, toinen krs 1 nurin 1 oikein 2 nurin.

.k, siellä on muutaki kivaa paljon :)

Tiina kirjoitti...

Minä teen majakanvalot piparkakkumajakkaan välkkyvästä taskulamppukokoa olevasta hehkulampusta (+kanta) ja metritavarana myytävästä piuhasta. Voimanlähteeksi laitan vanhan kännykänlaturin ja väliin tietty tulee majakan joulukuusen valot, lumilyhdynvalo ja majakanvartijan tuvan valo, jotka rakennan ledeistä.
Takuulla halvempi ratkaisu!

Mutta kiitos, tuo aurinkoenergia kiinnostaa...

Ohjeet löytyvät lukion sähköopin kurssista, koska muuta ei tarvita kuin u*r*i -kaavio ja taju rinnan/sarjaan-kytkennöistä. Juu, ja kolvin pistoke on hyvä ostata laittaa seinään... ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...