sunnuntaina, marraskuuta 04, 2007

Uutta puikoille - New WIPs

Mä yritän opetella tekee montaa projektia yhtäaikaa, uusia WIPsejä Ravelryyn. Joten aloitin myös säärystimet huivin rinnalle. (Pitäisköhän tehdä jalkojen värille jotain, ei erotu valkeasta seinästä.)

Tekis mieli aloitella ja tehdä vaikka mitä, mut tilausneuletakki, sekä joululahjajutut odottaa ja kummittelee.. Päätin myös tehdä (mieli voi muuttua) ittelleni jossain vaiheessa syksyn IKssa olleen Placed Cable Aranin. Tosin hihat muuttuu ja kaulus on ehkä erilainen.

Mut ei stressiä, en taho, sunnuntai, aamu, sää on kirkas ja kylmä sekä mullon kupillinen kahvia..

I try to knit many projects same time, new WIPs to Ravelry :). So, Leg Warmers on the needle with Campus Scarf. (Should I do something about to colour of my legs' skin. Cannot see the difference between white wall and my legs.)

Christmas is coming and some knitted presents should do, and the cardigan for my man's aunt and.. I want to knit sooo much everything.. like Placed Cable Aran to myself. Maybe. But.. no stress, Sunday morning, weather is bright and cold, and I have cup of coffee...

6 kommenttia:

iona kirjoitti...

Itse yritin opetella tekemään vain yhtä kerrallaan, mutta huomasin että se ei kertakaikkiaan sovi mulle: pitää olla jotain itselle, jotain muksulle, jotain haastavaa, jotain aivotonta, jotain pieneen tilaan menevää jne. yhtä aikaa kesken.

Aina kun jossain neuleessa tulee syystä tai toisesta jumivaihe on näppärää olla joku toinen jota voi sen aikaa jatkaa - muuten mulle käy niin etten neulo lainkaan. Mitä enemmän mulla on töitä kesken, sitä enemmän tunnun saavan aikaan!

Palaga kirjoitti...

Ihanat säärystimet sulla tulossa tuon muhkean palmikon kanssa.

Mulla on tällä hetkellä vain kaksi työtä tekeillä. Niiden välillä palloilen.

minna kirjoitti...

mitä lankaa tuo mahtaa olla?

tikru kirjoitti...

Minna, Mambo :) ja suosituksista huolimatta 5,5 puikot.

iona, mä en tiedä miten onnistun tuossa moniottelussa, ku mua stressaa keskeneräiset :)
Siks yleensä teen yhtä tai kahta kerrallaan ja yleensä aina sen yhden kokonaan valmiiks ja sit vasta seuraavaa.
Mut nyt harjoittelen uusia tapoja..

Palaga juu, sama tapa.

Pikkumyy kirjoitti...

Ihanat säärystimet tulee!

SatuA kirjoitti...

Ompas kauniin väriset ja jotenkin muhkeat säärystimet tulossa! Ihan mun väriset! Mietinkin tässä just sun säärystimien kohalla että pitäisikö toteuttaa mambo langalla palmikkokassi joka aiemmassa Novitassa ruskeella vai pinkillä. Ruskee näyttää tässä hyvältä palmikoilla vaikka lanka onkin eri!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...