maanantaina, marraskuuta 05, 2007

Joulu on taas.. - Christmas is here again

Ooh ja aah miltä näytti koko päivän. Puut ja maa oli ihan huurrekuorrutettuja, aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja uuh, ihan jouluolo.

Kävin saalistamassa Novitan kamppislankaa; Tiinaa, mutta sepä oli loppunut. Tarkoituksena olisi siis ollut tehdä siitä Se tilausneuletakki. Hätä ei ollut kuitenkaan tämän näköinen (eiei, Etelä-Eurooppa oli jo hälytyvalmiudessa), naapurikaupasta löysin toista kamppislankaa Ninaa, jossa on fifty-fifty merinovillaa ja akryyliä. Pehmoista ja punaista. Toivottavasti se kestää käytössä. Joku testiny jo?

Eipä muuta kuin gaugea kohdalleen ja mallitilkkua kehiin pliis. Kädet vaan on ihan makaroonia, letkusellaista.

Oh and ah, This day has been so beautiful and winterlike and remembered me soon to bee Christmas. I'll take photos tomorrow if nature looks same. Trees and ground wereboth covered by white frost and sun shined from clear blue sky. Winter wonder land..

I captured the yarn for The Cardigan (my sister in law asked me to knit a cardigan to their aunt as a gift. I'm little horrified :) ) It is something what will show my skills and maybe something about me. So reveal if you can "read" handicrafts. I have already alarmed Southern Europe to send me some yarn, but found it closer. I bought Novita's Nina, 50% merino wool and 50% acryl. So soft and so Christmas-red. Hope it is ok.
So, gauge and etc. We'll see...

8 kommenttia:

laura koo kirjoitti...

On kokemusta juu, kiva pehmoinen lanka, kiltisti käyttäytyy pesussakin. Varsin juoksevaakin on, paljon siis metrejä. Mun olis vaan tarkoitus jatkaa HGS:a vähän pidemmäksi, kun jäi kittanaksi.

TiinaV kirjoitti...

Äiti oli neulonut Ninasta sukat ja ihan mukavan pehmoista pintaa oli tullut. Tyrkytin kaupassa kerää miehen hiplattavaksi ja kranttuna totesi, että onpa akryylisen tuntuista! :o Mistä se on tuommoista oppinut?!

Palaga kirjoitti...

Hiplasin tuota lankaa viime viikolla Kuopiossa, vaan ostamatta se vielä jäi.

tikru kirjoitti...

puikkosuositus on muuten jokseenkin mielenkiintoinen..
4-4,5
Ja lanka on tosi ohutta..
Mä testin 3,5 mm.

Jaana kirjoitti...

Ostin kanssa satsin Ninaa hameeseen ja ihmettelin tota puikkosuositusta. Lanka näytti aikas ohkaselta...

Pikkumyy kirjoitti...

Minä en oo vielä testannut, mutta sain sitä syksynväreissä postissa. Mitähän kahdesta kerästä saisi aikaan?

tikru kirjoitti...

pikkumyy, mä kävin just hakee harmaana sitä samaa pari kerää. Ajattelin polvisukkia. Mut esmes huiviinhan tuo 2 riittää vallan mainiosti, kerällä kun on 280 metriä.

TiinaR kirjoitti...

Minäkin olen katsellut tuota lankaa, mutta vielä on ostamatta jäänyt. Ihanan jouluisen väristä tuo punainen lanka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...