lauantaina, joulukuuta 08, 2007

Sohvaillen - on/in the sofa

Almost only in finnish today, some links and thoughts about knits on the to-do-list. I've got flue and my head is jammed. Snif and blow and hack.

Köh.

Pitkästä aikaa eksyin selaamaan aamukahvin kera läpi Finnish Knit Blogs-listaa
Muutamia uusia tuttavuuksia tarttui matkaan
Fast-falling feathers
Kutojalintu

Köh.

Talven Knitty on ilmiintynyt ja nyt ei kyllä ihan satasella iskenyt mikään, mutta saattaa johtua pään vaihtumisesta jonkun räkäisen ja kähisevän mörköpeikon kanssa. Tai no, Abotanicity miellytti silmää, sekä Miehelle huiviajatuksin Fair Isle Rapids.

Köh.

Tänä vuonna ei taida lähipiiri kostua kuin muutamista neulotuista lahjoista (mikä saattaa herättää joissain jopa riemunkiljahduksia), sillä aika valuu käsistä, suorastaan juoksee eteenpäin ja muutama muu projekti on vienyt ja vie aikaa.

Köh. Köh.

Punainen neuletakki on nyt pesukoneessa. Vyötteessä luvattiin sen kestävän hellää pesua, sielläpä on. Tuloksia odotamma jännityksellä. Yrityksistä huolimatta monen projektin kokeilusta tuli sittenkin yhden projektin neulomista, muut on oottanu korissa. Enmäpystytekeemontaaasiaayhtäaikaa. Seuraavaks jonosta loikkaa Juniorin Campus Scarf ja oma säärystin venaa vielä. Tekis mieli alottaa myös Gathered Pullover.. ehkä ton huivin jälkeen..ehkä.

Köh.

Jahas, punainen neuletakki tuli koneesta ja kesti käsittelyn. Tästä voinee päätellä sitä, kuinka kauan tän postauksen kirjoitteluun on mennyt aikaa..
En osannu päättää nappikaupassa, kummat napit otan, joten otin molemmat. Punaiset on menossa takkiin. En oo ihan täysin tyytyväinen takkiin ja se on rajoilla kehtaanko antaa eteenpäin vai en. Ärsyttävää. Mutta en ennätä enkä jaksa enää säätää.

Ideoita on pää täynnä (juu kaiken sen niistettävän seassa) ja saa nähdä poikiiko ideat jotain.

Jahas, Harry Potter ja Feeniksin kilta pyöräytettiin käyntiin, joutuu uppoamaan taikamaailmaan...

Niistämisiin.

4 kommenttia:

Liisi Pupunen kirjoitti...

"Rajoilla kehtaako antaa eteenpäin vai ei"? Huhhuh. Minusta tuo punainen neuletakki näyttää niin upealta, että jos mä olisin neulonut sen, antaisin eteenpäin fanfaarien ja eläköön-huutojen saattelemana. :) Tosi kauniit palmikot jälleen kerran!

Heidi kirjoitti...

Todella kaunis neuletakki! Että kehtaako antaa eteenpäin... Håhhå! Mutta tuo konepesuhomma on kyllä aika arvaamaton.

Täälläkin on pää aivan täynnä ideoita, kun joululahjoja pitäisi saada valmiiksi. Miksi kaikki ne parhaat ideat tulevat aina kun ei oikeasti olisi aikaa toteuttaa!? On varmaan Murphyn neulelaki, tai jotain vastaavaa...

Koukuttaja kirjoitti...

Kehtaatko vai et, härregyyd! Ilmeisesti sun rima on ihan asteen verran korkeammalla kuin mun. Toisaalta, mä en varmaan antaisi eteenpäin siksi, että en raaskisi. Ihan huikeeta taas kerran! Uppee!

Köhköh taitaa olla ehtiväistä sorttia, kun tuntuu pesivän niin monissa eri paikoissa. Täälläkin. Köh.

Julia (MindofWinter) kirjoitti...

Beautiful sweater!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...