torstaina, huhtikuuta 03, 2008

7. kerran

Täytin 25 7. kerran tällä viikolla. Ja oon niiiiiiiiiiiiiin väskä. En toki synttäreiden takia vaan tuntuu, että työ imee kaikki mehut. Vaikka se ajallisesti vie ehkä puolet hereilläoloajasta, niin jostain syystä taas tuntuu kuin jäitä polttelis. Lasken jo viikkoja ja päiviä.. masentavaa.
En tykkää keväistä, en yhtään. liikaa valoa, pölyä, kuraa.. kaikkea ällöä ja ahdistavaa. Plääh. Oon paljon enemmän syksyihminen, pimeys, sade ja raikas ilma on mua varten. valivali.. tiän. Mut eijaksakiinnostua.

Neulottu on, lankaakin ostettu, tuloksiakin jossain vaiheessa. Päässä muutamia ideoita, ja mikä yllättävää meikäläiselle, ne on kesäisiä neulehia. Tosin en tiedä suostuuko ne tulee ulos päästä. (Noilla papereilla kuvassa ei tosin oo mtn tekemistä neuleiden kanssa vaan Tyynenmeren ympäristön ja sen sellaisen).

I has 7th time my 25th birthday in this week. And I'm so tired. Work takes all, at least it feels like it. In fact it takes only half of the time when I'm almost awake, but somehow it feels to take everything. I don't like springs. I'm more like autumn-people. This sunshine and dust and mud and, well.. everything are soooo irritating and hell like. I like darkness, rainy days and fresh air.
Whining...yep :)

Knitted and bought some yarn. Some results soon, I hope. Some ideas in my head also. If they will come out there.

6 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Onnittelut! :)

Suugaa syvältä, kun työt imee mehut. Mulla tuo ongelma on vasta tulossa; olin pari viikkoa talvilomalla, ja nyt on suurensuuria käynnistysvaikeuksia töiden kanssa. Hommat sujuu tosi tahmeasti, mikä tarkoittaa sitten sitä, että kohta on todella kiirus kun pitää kiriä tätä hitautta kiinni. Plääh. Olispa jo kesäloma.

Nimetön kirjoitti...

Onneksi olkoon päivän sankarille ;D Kohta se minullakin kolahtaa, "vähän" enemmän vaan...
Kesä tulee kohta, niin ettei huomaakkaan =D

Markka kirjoitti...

Mä tykkään kanssa syksystä enemmän, kevät on vähän rasittava. Kaikki on niin pirteitä, kultaisen keskitien löytäminen pukeutumisessa on täysin mahdotonta ja kaikki on tahmeaa.

Ja ihanissa neuleissa hikoilee.
Tulis jo syksy. Nopeammin!

Krentu kirjoitti...

Happy birthday! I am surprised, that there are more people (beside myself) who likes rainy and dark :) Sun in springtime is ok, but I can't stand sun in wintertime! I like when it is snowing. And yes, dust is annoing.
(I read your blog daily, haven't commented though)

tikru kirjoitti...

vilma, tänks. Ei tunnu es lomat nyt jeesaavan, mut ehkä tää tästä. Pitää vaan ottaa ns. rennommin.. aloitin riekkumalla parit tunnit salilla :)

ursula, kiitos, juu tulee kesä ja se alkukesä taas on ihan kivaa, vihreetä ja loma, mut tää alkukevät on tuskaisaa.

markka, ihan sama tuon pirteän ja vauhdikkaan ja "pitäs tehdä" jutun kanssa. eijaksais.

krentu, thanks. I like early summer, but this time, early spring... not for me. And the autumn, its the best.

Johanna kirjoitti...

Onnittelut!
Mä olen ollut jo kohta 10 vuotta 19-vuotias. Jotenkin sitä jämähti siihen ikävuoteen. Nykyisin pitää ensin miettiä, mikä vuosi nyt on, sen jälkeen muistella, minäs vuonna mitä synnyinkään ja sitten suorittaa vähennyslasku :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...