maanantaina, heinäkuuta 07, 2008

Ullapulla

Uutta Ullaa ihastellessa tän aamun kahvin kera. Kiitos tekijöille. Ehkä Miljoonat sukat, joista päässee puikoille jotkut, jotta voin esitellä asianmukaisesti uudet popot täällä "neuleblogissa".

Olisikohan mahdollista (olisi varmasti, mutta ilman suunnatonta työmäärää) saada Ullaan ohjeisiin yms. kommenttiraita alle? Tässä viitaten Marjutin pääkirjoitukseen.. ja siihen vielä kommentoiden :) Ulla alkaa olla kuin aviopuoliso 30 vuoden jälkeen, vakiintunut ja itsestäänselvyys, jolle on sanottu "rakastan rakastan" kerran, siellä alttarilla ja sen jälkeen se jo tiedetään... :)
Eli kiitos.

New Ulla is here. Enjoy the photos :) no english translation.

3 kommenttia:

zeska kirjoitti...

Täytyy vain sanoa että ":)" blogauksellesi, näin töissä Erittäin lyhyen yöunen ja yhden julkaistun Ullan jälkeen.

Marjut kirjoitti...

Kiitos kiitoksista! Kommenttiraitaa on mietitty ja pohdittu aikaisemminkin. Silloin taisimme todeta, että ajatus on hyvä ja yhteisöllisyys on kaikin puolin kannatettavaa, mutta päädyimme siihen, että se Ullapullan osuus saattaisi paisua vähän turhan suureksi ja kommenttiraidasta saattaisi pidemmän päälle olla enemmän vaivaa kuin hyötyä. Teknistä toteutusta emme ehtineet sen kummemmin edes pohtia, sekin saattaisi olla haasteellista... Mutta kommentteja otetaan toki vastaan esim. Ullablogissa ja Ravelryssa!

tikru kirjoitti...

:)
Marjut, tuo kommentointiraita vois olla tosiaan jo vähän monikertaista, koska kommentointiin on mahdollisuus sekä ullablogissa, että ravelryssa.

Kiitos jälleen kerran hurjasta duunista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...