sunnuntaina, marraskuuta 29, 2009

Hamppumaista esimakua - Taste of the hemp

PB290405Olen tekemässä Titityylle myyntiin hamppulankaohjetta. Retale-hetale-kutale -työnimellä. Työnimi ei ihan vastaa lopputulosta, tuli siistimpi kuin kuvittelinkaan, hamppu käyttäytyy tosi mukavasti pesussa ja kuivui pätevästi muotoonsa.

Lanka itsessään on tärkein tekijä mallille; karheaa, laskeutuvaa, voimakasta, joten malli erilaisten risteilyjen jälkeen yksinkertaistui suorastaan japanilaishenkikseksi, puolipitkäksi takkiseksi. Yhä pähkäilen taskujen tai niiden olemattomuuden välillä. Mitäs mieltä olette?

PB290399
I have designed and knitted the hemp-cardi for the Titityy to sell. It has been such an interesting and long project. After many variations and tested versions the cardi is ready. Simple and even a little kimonotype version was the right one. The yarn is very rough and strong, so the design is simple. I still think to add pockets or not.. What you think about it?

12 kommenttia:

- anni kirjoitti...

Kuvien perusteella tulossa on jotakin kerrassaan minimalistisen upeaa ja modernin selkää neulerompetta tyylikkääseen arkipukeutumiseen. Taskut olisivat esim. työkäytön kannalta tärkeitä (Nimim. Käsilaukku on yök). Mites joku selkeesti omanlaisensa paikkatasku joka olis vähän niin kuin loismaisesti kiinnittynyt pikkulaukku? Tai sitten sivuun/sivusaumaan upotettu napinläpitasku?

Jään innolla odottamaan!

tikru kirjoitti...

Ei tuu sivusaumataskua, kun ei oo saumoja koko hetalekutaleessa :))
Mutta paikkatasku on mahdollinen, tai parikin..

laurar kirjoitti...

Oij, hyvältä näyttää. Äänestän taskujen puolesta.

berenike kirjoitti...

minimalismi on tosi jees! varsinkin lanka on jotain noin erikoista, sen pinta itsessään on kiva yksityiskohta. äänestän taskuja vastaan, ne on yleensä kivoja, mutta tommosessa neuleessa yksinkertaisuus on parasta.

Marja A kirjoitti...

Ennakkovilautuskuvat näyttävät kivoilta. Olen samaa mieltä bereniken kanssa, yksinkertaisuus on parasta, ei taskuja (mutta jos sellaiset on ohjeessa, voihan ne aina jättää tekemättä).

villapeikko kirjoitti...

Mä varmaan jättäisin ilman.

Vilma kirjoitti...

Mä tykkäisin taskuista, semmoisista isohkoista, joihin voi työntää kädet laiskana. Huono puoli sellaisissa tietty on mahdollinen venyminen, mutta jos kyseessä kummiskin on retale-hetale-kutale-niminen neule, iin ei kai sen niin särmä tarttis aina ollakaan?

berenike kirjoitti...

Tuo venyminen tuli mieleen minullakin heti taskuista, kun yleensä tuhoan vähän löysemmät neuleeni roikottamalla koko painoni taskujen varaan. Mutta voihan ne taskut laittaa siihen ohjeeseen, mutta neuloja voisi myös jättää ne pois haluttaessa.

ColibriDreams kirjoitti...

Taskut taskut! Ne on aina kätevät! Ja tosiaan, nehän voi hyvin jättää neuloessa pois, jos ei tykkää.

Anonyymi kirjoitti...

Taskut on vaan plussaa ^^ Mut tohon saattais sit sopia jotkut vähän isommat taskut, ehkä jopa vähän pussimaiset? Vai tuleeko siitä jo liian trendikästä... :)

Anonyymi kirjoitti...

nice!

Pampuliina kirjoitti...

Näyttää ihanalta ei taskuja!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...