keskiviikkona, helmikuuta 16, 2011

Vihervaaran ohje - Greengable pattern

Vogue Knitting fall 08 hoodieHuomasin tänään, että Vogue Knitting on ottanut Vihervaaran online-myyntiin. En tosin tiedä onko kaikki ohjeessa olleet virheet korjattu (toivottavasti), kannattaa tsekata korjaukset.

I found this today..
GreenGable pattern is on sale via Vogue Knitting. I don't know is the patter corrected or not, so check the errata also.

9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Jee! Onpa kiva saada tuo ohje, kun lehteä on ollut niin vaikea löytää . Mitä lankaa suosittelisit? -Kirsti

Näkymätön Ninni kirjoitti...

Tosi hieno tieto!! Kiits! :)

PikkuUnelmia kirjoitti...

Siis upeeta, mahtavaa, upeeta, mahtavaa! Se on juuri se malli, jota himoitsen, mutta se lehti oli jo aikaa sitten loppuunmyyty, jossa se ohje oli! Jippii, nyt sen siis saa!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana tuo ohje.

Tanja kirjoitti...

Hienoa! Tuo malli on jäänyt kummittelemaan mieleeni ja en ole saanut sitä käsiini. Tilasin sen juuri ja nyt odottelen, että se tulis mun sähköpostiini. Minuakin kiinnostais, mitä lankaa kannattais käyttää, jos ohjeessa suositeltuja lankoja ei saa käsiinsä.

tikru kirjoitti...

Suosittelen kaikkea muuta paitsi ohjeen lankaa. Se oli yksi kamalimmista lankakokemuksista mitä olen kohdannut. Nyhrääntyi ja nyppyyntyi jo neuloessa.

Cascaden 128, BC Garnin Semilla.. sellaiset villaiset pyöreät langat etenkin on varmasti toimivimpia. Ihan Alkuperäinenhän on tehty Novitan Mambosta.

Anne F kirjoitti...

Mahtavaa! Kyllä tätä on odotettukin! Jäänyt myös omaan mieleen pyörimään, että kun saisi mallin jostakin... huutiksessa on myyty ko. lehteä, mutta aika kovalla hinnalla tyyliin "rahastuksen" makua...

Nimetön kirjoitti...

Tilasin tuon ohjeen Tänään, mutta ikäväkseni en ymmärrä läheskään kaikkea. Mistä apu mulle? Tää on ihan pakko saada tehtyä!!! Niin ihana

tikru kirjoitti...

anonyymi, ullaneule.net löytyy sanasto, josta voipi olla apua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...