sunnuntaina, maaliskuuta 27, 2011

Sisko ja sen veli

Kids and Sunday morning

Kids and Sunday morning

Kids and Sunday morning

My brother's kids in the Sunday morning little after 6 am.

Oho, oli kiirettä - I've been busy

En mä sit eilen ennättäny / jaksanu enää illalla blogata, oli houkuttelevampaa kammeta peiton alle. Etenkin kun tiesi, että aamulla natural-kello ala veljenpoika herättää viiden tienoilla (kesäaikaa oli jo ihan normaali herätysaika, kuusi).

I didn't blog yesterday, as you see. I did not have time and when I had it, I prefer the bed. I knew that tiny nephew will wake up at 5 am every morning. 

IMG_8803

Kirjan valmistelut,  viimeiset neulomiset, kirjoittamiset, kuvaukset, kaikki sellaiset vievät aikaa, kaiken vapaa-ajan itseasiassa. Kirjablogissa avataan noita kiemuroita piakkoin taas vähän lisää. Nyt loppuviikosta nytkäyteltiin asioita taas eteenpäin ja huomaa vaan sen, että kyllä, sieltä se tulee, deadline.. :) sekin, mutta ennen kaikkea kokonaisuus, kirja täynnä meidän näköisiä neuleita, ja ihan vahingossa ne muodostavat siksikin kokonaisuuden, mahtavan paketin. Työtä se on vaatinut ja vaatii vielä paljon, mutta ei syletä se työn määrä, ainakaan vielä.

The book, last knittings, writing, photoshooting .. all that take all my spare time. We'll blog soon about what has happened during last week. The book has jumped forward again. It is interesting to see how everything goes and happens. It already does look like us.  The designs make great collection, it has taken time and will take, but I think it will be great :) 

IMG_8807

Jännää on myös se, miten haaveilee jo siitä, että voi neuloa ihan itselle jotain, ilman ohjetta, ilman ajatusta siitä, että sarjoittaa tätä, tai kirjoittaa ohjetta. Kävin jo kaivelemassa lankalaatikoitani ja hypistelemässä sieltä löytyneitä aarteita. Neulominen ei siis vieläkään syletä :) Hyvä niin.

It is interesting to notice also, that I dream about the time, when I can knit for me something without thinking about the pattern, sizing or anything else. Just knit and enjoy. I already opened all my yarn boxes and stroked the treasures... I love to knit.. still. :)

IMG_8858

lauantaina, maaliskuuta 26, 2011

I think..

Luulisin, ehkä, että tänään löytyisi aikaa blogata, ehkä, ehkä ei :) Asiaakin taas olisi. Tai no, asiaa.. mutta juttua, kunhan löydän sen.

Silläaikaa melkein koko kuva eiliseltä. Arvaatte varmaan mihin liittyy.



I think I have time to blog today.. maybe, or maybe not :) I have some things to blog hmm.. well.. at least I think I have some thoughts.. If I found them.


While, almost one whole shot from yesterday.

IMAG0198

torstaina, maaliskuuta 17, 2011

Jutellen.


Kiitos Kottby :)

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka hänen mielestään sen ansaitsevat."

1. Milloin aloitit blogisi?
Listen!

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Listen!

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Listen!


4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Listen!

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Listen!

Lopuksi
Listen!

This time only in finnish, answering the questions :)

sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2011

Aamuaurinko



Terveisiä Etelä-Eurooppaan :)

Greetings to Southern Europe :)

IMAG0155

lauantaina, maaliskuuta 05, 2011

Heavy metal

Kampaajareissulla jäi sen verran aikaa, että pyörähdin paikallisessa käsityökeskuksessa tutkailemassa kolmen sepän näyttelyn. Vaikuttavaa. Taotussa metallissa on aina sitä jotain.

I visited local craft center and there was an exhibit by three blacksmith. Very impresive, heavy metal. 



yarnsEksyin tietysti myös pehmeämmälle puolelle ja kohtasin ehkä tahattomankin mieltä lämmittävän "arvoasteikon"
Hylly on ns. työpuolella, kauppapuolella on erikseen langoille hyllyjä.. mutta se arvoasteikko..
ylimpänä, monivärisenä, kauniisti aseteltuna on Maisa Tikkasen Studion kuituvärjättyä suomalaista villalankaan, ja sitten.. vähän sinnepäin heiteltynä keriä noroa ja puroa ja jotain sellaista, ihan vaan alhaalla, lattianrajassa. Sinänsä pidän tätä melkein pyhäinhäväistyksenä Norolle, Mutta.. tuon kotimaisen langan esille tuonti on niin herkku, etten voi nirpistellä.

yarnsI found the softer material also and somehow this shell was great for my patriot and local point of view. Up there were Finnish wool yarn, colored by Maisa Tikkanen Studio, hanks beautifully organised by colors and then, lower, almost on the floor one shell full of open skeins, with no order some Noro skeins etc. The Finnish wool on the stage, it feels so good that I cannot blame them to almost insult the Noro Kureyon. :)

IMG_8533

perjantaina, maaliskuuta 04, 2011

Kevättä ilmassa? - Smells like Spring?

Kamerassa uusi putki.. Satoja kuveja...

IMG_8396

Got a new lens for my Canon... and took tons..eh..hundreds of photos

IMG_8506

Kilometri..tai melkein Tundraa..

Miles of Tundra..


and outside.. it just smells like spring..

Ja ulkona tuoksuu kevät..
nuusku3

nuusku4
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...