sunnuntaina, tammikuuta 29, 2012

Sitä ja tätä - This and that

Miten Hilja Valtonen liittyy Nti Talonmieheen. Kirjoitin suunnitteluprosessista kirjablogiin.

Designing Nti Talonmies in the book blog.

IMAG0171 Eilen kävimme etsimässä huovutusvillaa uudesta-vanhasta kaupasta Mikkelissä. As-Po-La on vaihtanut omistajaa ja edellinen Askartelu-Posliini-Lasi on vaihtanut nimen La-tavun lankaan. Lankavalikoima on lähinnä TeeTeen lankoja, mutta ilokseni myös Pirtin kehräämön hahtuvakiekkoja ja villaa löytyi hyllyn päältä sekä Rowania ja muutamia muitakin karkkeja. Myymälä on uusimassa ilmettään ja onkin herkullista seurata mitä tuosta perinteikkäästä askartelumiljoonataivaasta syntyykään näin lankaan höyrähtäneen silmin. Kaupastahan siis tosiaan löytyy metalli-koru-posliini-muovailu-maalaus- ja vaikkamitä-tarvikkeita ja tämä luo haastetta varmasti myös esillepanolle ja näkyvyydelle.

IMAG0181
We visited  the familiar crafts shop where owner has changed and new one has taken yarn also to sell. Me like. It will be interesting to see how the new owner can modified and bring something own ideas in the old, very traditional shop. 


Here is really winter. The temperature has been under - 15 dec C and sun has been shining during whole weekend. I cannot capture on the "film" this white and sparkly winter wonderland. It is just amazing. I'm in the good mood even my dear Japanese car really doesn't like the low temperature. Duh. 

Koko viikonlopun ulkona on ollut mukavan kirpsakka pakkanen ja niin hengästyttävän kaunista, ettei voi muuta kuin nauttia. Kamera ei mun käsissä tee oikeutta tälle valkealle, kimaltelevalle satumaisemalla. Lähes täydellinen viikonloppu, jos ei lasketa sitä, että nippon-auto on päättänyt olla olematta luotettava talviauto. Tai on se luotettava, se ei Todellakaan käynnisty ilman lämmitystä kun lämpötila on alle -10. Pöh.

it is cold2 kommenttia:

Breezie kirjoitti...

Ihanan talvisen kuvan olet saanut otettua :)

WS kirjoitti...

Your winter picture is absolutely stunning!! I love it.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...