sunnuntaina, syyskuuta 23, 2012

Omasta langasta - Using my own yarn

kynsikkäät

Kynsikkäät syntyivät omasta herkkuvihreästä. Itseasiassa kahdet, toiset vähän pienemmät, toiset nämä, pitemmät ja isommat. Halusin käyttää langasta Kaiken.
Puikkoina oli 3,75 mm puikot ja tiheys on suht napakka, lanka siis täyttä villaa. Pinta on aikas ihana. :) Ja ekat omakehräämästä. Joten ne on Hyvät.

I made these fingerless using the yarn I spun. In fact I knitted two pairs, but others are little smaller. I wanted to use All the yarn. 
Needles 3,75 mm, 40 sts. Yarn is wool. I love the surface. And First knitted piece of my own yarn. They are Good to wear. 

kynsikkaat3

5 kommenttia:

tea kirjoitti...

eiks oo aika mahtava tunne? =) Seuraavaksi sitten otetaan se lammas ja aloitetaan siitä =) Äläkä vaan sano et 'ei koskaan... tiedetään et niin ei pidä sanoa ;-)

Maija kirjoitti...

Komppaan kympillä Teaa, kuinka upeeta neuloo itsekehrättyä! Ihan parhautta!
=D

JenniH kirjoitti...

Jotenkin niin huikaisevaa, että joku osaa kehrätä villan käsin langaksi ja sitten saa vielä neuloa siitä jotain ihanaa. Kuinka niistä langoista ikinä raaskii mitään tehdä? Ehkä ne kertovat, miksi haluavat tulla. Koko prosessi on minulle (kehräämistä osaamattomalle) jotenkin mystinen, maaginen ja meditatiivinen. :)

Sabrina's Creations kirjoitti...

I love the color of your yarn, and they look very warm!
Hugs
Sabrina

ArualMaria kirjoitti...

Mahtavaa neuloa itsekehrättyä lankaa! Ja vielä noin kauniin väristä. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...