lauantaina, lokakuuta 01, 2005

Raitaa ja kukka - Stripes and the flower

Lupasin jossain vaiheessa, kun raitapaita roikku märkänä kylppärissä, että näytän kuvaa siitä päällä. No nyt tänään oli raitis ja uus pipo päällä ekaa kertaa kaupungilla. Molemmat tuntuu omalle, joten tulee varmasti pidettyä.

I promised to show the photo where I wear pullover with stripes becouse I have photo of it only when it was wet. Today I wear the pullover and the orange cap first time when I was shopping. I think that both of them are good to wear and feel good on me. That feeling with any clothes is so important.

7 kommenttia:

KatjaL kirjoitti...

Raitapaita on tosi hieno!

Pirkko kirjoitti...

Tosi hyvän näköinen paita!!! Oliko se malli ihan oma? Täytyypä joskus testata sitä raitageneraattoria!

tikru kirjoitti...

Kiitos kehuista :). Malli on oma, ihan perusneule 4 o 2 n. Paita on tehty pyörönä kokonaan, joten varsin sukkela neuloa ja osui hartioissa ja hihoissa raglanin raidat kohdalleen ilman sen suurempia pähkäilyjä. Hermoni oisin menettäny, jos olisin tehny hihat ja etu-takakappaleet erikseen ja sitten yrittäny raidoittaa kohdalleen.

derea kirjoitti...

Ihana! Jospa minäkin kokeilisin jotain tuon tyyppistä, kun 7v:tä löytyy ja ribbipaita olisi kiva tehdä. Jos viitsit kertoa miten teit raglankavennukset, kun olen aika aloittelija? Mutta ei tarvitse voin kyllä miettiä itsekin :)

tikru kirjoitti...

Viitsin toki, kaivelin vaan muistiinpanot esiin.
Selitän nää nyt etu- ja takakappale yhteen, kuten ne neuloin.

Kun paita on sopivan pituinen, päätellään kainaloista 14 silmukkaa, neulotaan kerros ja päätellään 3 s puoleltaan. (tasona 7 s ja 3 s).
Raglankavennukset tehdään joka 2. kerros etukappaleen ja hihan "saumassa" sekä takakappaleen ja hihan "saumassa". Kavensin hihan molemmissa reunoissa sekä etu- ja takakappaleen molemmissa reunoissa. Eli kerrolsella yhteensä aina 8 silmukkaa. Jätin kavennuksien väliin 4 silmukan silmukkakujat.

Kavennuksia tuli 19, tosin tää riippuu paljon paidan koosta.
Kavennukset tein siten, että kappaleen etureunassa ylivetokavennus ja takareunassa neuloin yhteen.

Saakohan tästä mitään selvää.. Kysele lisää, jos höpöttelin mitä sattuu.

tikru kirjoitti...

Siis kavennuskerroksia 19...kavennuksia toki paaaljon enemmän.

Riikka kirjoitti...

Tosi kivan näköinen paita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...