keskiviikkona, helmikuuta 01, 2006

Ihmeitä ja kurkistuksia

Kostutus ja pingotus tosiaan tekee ihmeitä. Eilen sain varsinaiset neulomiset nappilistoja lukuunottamatta Phildar-inspiraatiosta :) valmiiks ja pientä ahdistusta tuntien kastelin joustinneuleet ja kostuttelin muuten koko neuleen. Nuppineuloilla kiinni olkkarin mattoon ja "toivossa on hyvä elää" -irvistys itselle.
Iskin puseron päälle kun tulin töistä ja mallailin sitä. Tadaa, muokattu ja mallattu. Äsken sain nappilistat tehtyä ja nyt paita on päällä kaikkine roikkuvine lankoineen. Pari kurkistuskuvaa on pakko näyttää, irtolangoista ja hakaneuloista ei saa välittää.

Huomenna käyn ettii tähän napit ja tänään säädän muuten valmiiks ja sit mullon uus paita.

Neuleolympialaisten
Suomen joukkueessa on varsin monenlaisia kisatöitä ja aaaaah.. törmäsin sellaiseen "mähaluantänehdottomasti" -paitaan. Hourglass Sweater. Aquama tekee sen olympiakisailunaan ja etin jo kuvatuksia ja vaikka mitä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan ihana paita. Heti alko mielikuvitus piirtää kuvaa ja kattelin vähän sillä silmällä noita lankoja, jotka on tossa tuolissa oottaa oranssi-ruskeaa neuletakkia, mut tuo HS kuulostaa hetki hetkeltä paremmalle idealle. Toisaalta se olis ihana tehdä jostain pehmeästä, ohuemmasta langasta..

11 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Phildar imitaation kurkistuskuva näyttävät todella hienoilta! Saadaanhan me pian nähdä koko komeus! Kerrothan myös mitä lankoja käytit, tekisi nimittäin itsekin mieli tehdä jotakin tuollaista

Anonyymi kirjoitti...

kyllä toi näyttää kivalta! Ei tullu tosissaan aikaisemmin itellekään mieleen että vois kokeilla oikea-nurja yhdistelmää tuolla tavalla...

derea kirjoitti...

Ihana... Mitä lankaa toi sinivalkonen on? Tosta tulee valmiina varmasti upea.

Toiset ne osaa :)

tikru kirjoitti...

Katja:
Näytän kokonaan paidan kunhan saan sen valmiiks, mutku innostuin taas itte niin kovin, kun se näyttää sittenkin kivalle, ni piti näyttää jotain. Kerron tarkemmat tiedot sit valmiina. Lankoja on..monenlaisia :). Jos olis fiksu ja omistais paljon jämäkeriä niin tuollaisen tekaisis niistä.

AnneM
Ei mullekaan oo tullu mieleen tuota nurin -kerrosta käyttää.

Derea
Sinivalkoinen on sinistä pätkävärjättyä mohairsekoitetta ja valkoista seiskaveikkaa :)

Anonyymi kirjoitti...

AIVAN ihana :o Oon täysin myyty. Mä tahon samanlaisen ;< Oikeasti :f

(miten niin rakastan sinistä ja isoja kauluksia joustimesta ja ja ja .. :o) Mutta siis IHANA.

Mari kirjoitti...

Wau! Siitähän tuli ihan mielettömän hieno! Onnittelut!

Maiju kirjoitti...

Kaulus näyttää tosi hienolta. Sopivasti tasapainottaa tuota paitaa.

laurar kirjoitti...

Ui, se on ihanan muhkea ja värit on kivat. Ja syntyipä se nopeaan; vastahan ihastelit Phildarin mallia.

katjanid kirjoitti...

Ihanalta näyttää tuo raitapaitasi!

Minäkin surffailin eilen Hourglass-kuvia ja lankavaihtoehtoja, tahtoo, tahtoo!

Miten ois suomalainen Hourglass-knit-a-long? Mustan villan Terhi oli jo mallitilkkua tehnyt ja Katikos se oli joka myös suunnitteli. Pitäis vaan ensin hankkia ohjekin.

Pia Nore kirjoitti...

Phildar näyttää TOSI TOSI hyvältä, innolla odotan koko kuvaa:-)

Olen itsekin alkanut katsella omia jämäkeriäni sillä silmällä josko niistä syntyisi jotain vastaavaa - mulla kun jämäkeriä on useampi kilo ja ne on vielä valmiiksi väreittäin järjestetty... ;-)

Susanna kirjoitti...

Todella hyvältä näyttää!
Hourglass on vissiin ollut useilla to do-listalla, kun nyt yhtäkkiä siihen on tullut oikea buumi, sekä suomalaisessa että ulkomaisessa blogistaniassa näkyy niitä sekä tekeillä että valmiina. Kirjahan on jo vissiin pari vuotta vanha. Munkin mielestä se malli on ihana, vaikkei mun vartalo olekaan tiimalasia nähnytkään :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...