perjantaina, heinäkuuta 07, 2006

Pussukka - A little pouch

Nykyinen aina laukussa kulkeva ensiapuvälineistöpussukka sanoi työsopimuksensa irti, joten asialle piti tehdä jotain. Lankana Mandarin Classic, ruskeana ja Suvi turkoosina. Koukku 3,5. Vetoketju 18 cm, surauttelin koneella kiinni.

Suunnittelussa on vain yksi moka, ripsiväri ei sovi pyöreään muotoon. Ei mua oo luotu virkkaamaan, telkkarin kattominen on älyttömän vaikeeta samalla. Mut hyvä valmistautua Happy Hookeria varten.

My little make-up pouch, which is always with, losts zipper and looks like someone has droven over it, so I have to do something. Yarn is Mandarin Classic, brown and Suvi turquise. Hook 3,5. The Zipper is 18 cm long and I sew it on by machine.

There is one problem in design; mascara is too long to round shape. I'm not the hooker ;), it's hard to watch tv or do something else when I'm crocheting. But, have to train for Happy Hooker.

3 kommenttia:

mari kirjoitti...

Tilasitko happy hookerin? Muhunkin välillä iskee joku virkkausinto, mutta sitten jymähtää heti niskat lukkoon ja hermo menee. Viime viikolla piti kyllä taas kokeilla virkata yhtä juttua.

PS. Ihme kun Phildarit ei tule! Kerran mullakin kesti kauemmin kuin normaalisti. Niillä oli jotain ongelmia lähettämisen kanssa. Mutta sain sitten ylimääräisen lehden kaupan päälle. Kannattaa laittaa meiliä ja kysyä missä mättää. (Ehkä niillä on ollut niin rankat jalkapallojuhlat etteivät ehdi töissä käydä. Mur!)

tikru kirjoitti...

Khih.. Jos oottelis finaalin yli, ja sit ruinais pari ylimäärästä, varsinkin jos Ranska voittaa, niin se vois toimiakin.

Tilasin Iloisen lutkan..(missähän blogissa tuo suomennos olikaan) ja Nancy Bushin ja pari muuta ei-käsityökirjaa (vararikko uhkaa). Mä oon huono virkkaaja, ja siks aattelin et moinen opus vois olla positiivinen tapaus mun virkkauskoukkukädelle.

Susanna kirjoitti...

Sun täytyy ihan selvästi vaihtaa ripsarimerkkiä. On niitä lyhyempiäkin tuubeja :D

Minäkin ajattelin tilata tuon Hookerin, joskus. Tykkäsin S´n´B tyylistä. Mutta tahdon kyllä enklanninkielisen version, mua ei kiinnosta sitten pätkääkään novita-sovellukset.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...