sunnuntaina, tammikuuta 13, 2008

Wheee

Pääsin testaa ekan kerran tänään Thermal-versiota. Aika kuul, tykkään kovasti. Ja tää tunne on harvinainen neuleen tässä vaiheessa. Yleensä ekan sovituksen jälkeen hoen ittelleni "kastelu ja pingotus auttaa aina, kastelu ja pingotus auttaa aina.."

Ainut et hihojen istutusta pitää säätää. Gatheredin hihan pyöriö on liian matala hiha-aukkoon, tai siis tein aukosta liian korkean (säädin jo siis tarkoituksella siinä vaiheessa, mutta..). Vohvelineule joustaa ihan eri tavalla kuin sileä, joten hihapyöriöt lienee neulottava uudelleen.

Thermalin kaula-aukko on kaunis ja toivon että saan muodon säilymään resorin kera, jotenki pelottaa, että se löpsöttää. Taidan vaihtaa resorin puolivälin jälkeen astetta pienemmän puikon kehiin.

Phildarilta on tullut kasa uusia katalogeja. Menee harkitaan, et josko tilais.

Kiitos "Make my day"-huomionosoituksista, en jaa sitä suoranaisesti eteenpäin kellekään, mutta tuolla alempana, kahdessa postauksessa sanansa lausuneet yhteensä yli sata kommentoijaa, olette merkin ansainneet :) Teitte mun päivän juhlimalla asian ymmärtäen kanssani.
Btw, mietin, josko testaisin työkavereitten ymmärtämystä ;), mutta ehkä myöhemmin, kun joutuis ehkä paljastamaan blogin (juu, mä oon kaapissa).

I tested the Thermal-version today, first time. I love it, it is so cool and waffle looks so.. cool again (repeat myself). Usually in this time I say to myself "it is ok, the wet and block makes everything better, it is ok..".
Only sleeves have to fit again. The cap is too small and.. well, I'm in love this pullover, so I could adjust some more. Not big deal. I want that everything is perfect (not much to demand). Thermal's neckline is beautifull and I really hope that rib looks good and not be too loose. Maybe I change needles one size smaller.

Phildar has some new catalogues, maybe someone Has To order, maybe :)

Thank you of the "make my day"-thing. I do not continue this thing straight, there are dozens of make My day -bloggers, but all those over 100 commentators on 2 post before, who celebrate dwith me, you make my day :).

BTW, I have thought to tell my work mates about this VK-thing, but maybe it could wait. I hesitate, I may have to tell my blog to them also (I'm a closet blogger;)) and do they understand.. I really want to show the final magazine :).

10 kommenttia:

JohannaL kirjoitti...

Ihana. Mistä langasta tuota neulot? Voi olla että mulla on mennyt ohi...

tikru kirjoitti...

Lankana on portugalilainen Elis, villaa (merinoa? Mariii?) ja vähän joustavaa lankaa. Puikkoina 4,5 ja 5

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Tosin hassua, kun en oo tottunut näkemään sinun ylläsi vaaleanpunaista ;D Mutta sopinee hyvin!

Minäkin olen kaappibloggaaja, suku ja useimmat kaverit eivät tiedä. Mies sentään tietää kun keksi blogin nimenkin minulle ;D

Marsvin

särmä kirjoitti...

Täällä kaapitellaan kanssa:D Vain paras ystävä ja yksi muu tuttu on saanut osoitteen kauttani. Jotenkin paljon helpompi kirjotella vieraille kuin tutuille. Ja onhan kaapittelusta ihan käytännönhyötykin, kun lahjaneuleet voi huoletta esitellä.

Ja onnittelut täältäkin. Melkoinen saavutus! Olin jotenkin jättäny noteeraamatta koko homman, kun katoin vaan, ettei oo kuvia..vääsyneenä lueskelu on tehnyt taas tepposensa.

tikru kirjoitti...

Marsvin, just huomasin värjäyserän värieron tuossa vyötäröllä *irvistää* joten voi olla, ettei nähdä vaaleanpunaista nyttenkää mun yllä. Pitää kattoa onko moista muualla ja jos värjäis.. Tosin ei se oo paha, mutta.

Meillä kans Miäs ja Juniori tietty tietää ja suvusta muutamat(Marin lisäks), mut muuten ei kukaan muu ja nuo tietävät sukulaisetkaan ei seuraa aktiivisesti :)

Särmä, totta tuo, et on jotenkin helpompi kirjoitella kun tietää, ettei tutut lue.

Mari kirjoitti...

Whee tosiaan!
Mikä värjäyserän ero???! Perhana, nyt saavat papat kyytiä!
Muuten, Gathered-pulloverin hihan pyöriö ON liian pieni hiha-aukkoon (nimim. been there, done that)...

Mari kirjoitti...

AI niin vielä - tilasin tietty heti Phildarin lasten ja nuorten uusimmat. (Tai se nuorten taisi olla talvinumero). Naisten en tilannut, ei iskenyt. Ainakaan vielä.

tikru kirjoitti...

Mari, joo, siinä vaaleanpunaisen nipussa oli ilmeisesti ja toivottavasti yks 50g vyyhti, joka on ihan pienen asteen tummempi, erottaa kirkkaassa valossa tuosta neuleesta, mut en mä muuten erota. Sellanen ero, ettei se ehkä haittaa, mut ero kuitenki. Raita vyötäröllä.

Tosiaan se Gatheredin ohjeen mukaan tehty pyöriö ja hiha-aukko ei tunnu vastaavan toisiaan, teen pyöriöista korkeemmat.

Mä melkein kiinnostuin Phildarin kevätaikuisistaki, en vielä rakastunu.

Hansu Napapiiriltä kirjoitti...

Ah ja voih, ihan kateellisen katson tuota etenemistä! Ite oon neulonu tuota Thermalia jo lokakuusta ja melkein on vartalo-osa jo valmiina =D

Nätti tulee!

Ninni kirjoitti...

Tuosta tulee ihana!:)
Ja onnea vielä tuon edellisen postauksen mahtavasta jutusta!
Mä nyt onnittelen tähän postaukseen, kun olen laiska, enkä jaksa kahteen eri paikkaan kirjoittaa. :)
Juu, ja mäkin olen kaappiblogaaja. Eipä blogistani taida tietää kukaan. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...