maanantaina, huhtikuuta 13, 2009

Värejä ja vaihtoja

Some Finnish secret-pal-ravelry-things. And colors.

Osallistuin Ravelryn suomalaisten omaan kertavaihtoon teemalla ohje ja lanka. Sain vaihtoparin, jonka profiilia lukiessani olin varma, että emännän huumori oli tyrkännyt juuri tämän bloggaajan parikseni. Ei muuten, mutta Satu esitti, että voisi ehkä tykätä jostain tikrun ohjeesta. Pienen tutkimustyön jälkeen ryntäsin lankalaatikolle ja totesin, että varastosta löytyy juuri sopivaan projektiin sopivaa lankaa ja tuota..ohjekin omasta takaa. Mietin, että kehtaanko ja sitten päätin kehdata. Lähetin pokkana Sylvin ohjeen omasta sähköpostista "parisi haluaa lahjoittaa sinulle tämän".. ja lähetin sitten paketin matkaan. Toivottavasti langalle löytyy käyttöä, esitinkin, että jos vaikka satumaisen rokkisylvi ilmaantus? Ei paineita :)
Oma parini tässä vaihdossa oli itselleni aivan uusi tuttavuus haile, jonka ravelry-profiilista voi vaan ihailla mm upeaa viikinkipukua. Saamani lahjukset odottavat yhä tuolla laatikossa, langoille on jo suuret suunnitelmat, kunhan käsipari vapautuu taas omaan käyttöön, niin pistän varmasti puikoille jotain vihertävää. Kiitos!

Ravelryssa alkaa jälleen suomalaisten vaihto. Tällä kertaa väriteemalla. Keskusteluketjussa Adeve heitti esille linkin mulle uuteen leluun Idéen multicolrlabbiin, joka sekoittelee käyttäjän haluamista väreistä flickrin kuvakollaasin.

Hassua miten erilaisista väreistä tykkää ja mitkä miellyttävät silmää yhdessä. Yksinään joku väri on ihan ällöpylly, mutta yhdistämällä se johonkin toiseen, molemmat värit täydentävät toisiaan just eikä melkein.

Miten se menikään.. yhdessä enemmän kuin osiensa summa :) Pätee myös siis väreissä.

Kaikesta karnevaali- ja kevättunnelmasta huolimatta silti harmaan, mustan ja valkean yhdistelmät punaisella on nyt selkeästi pop, jos sitä ei ole vielä huomannut täällä :)

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

No hei Tikru!
Tämä kysymykseni ei sitten mitenkään liity väreihin eikä varsinkaan vaihtoihin, mutta kun tiedän sinun olevan mestari alallasi ja tietävän kaikenlaista, niin kysyn. Kun kysyy, ei ole kovin kauaa tyhmä.

Suunnittelemasi Sylvi sai minut ihastumaan ja niinpä tilasin Ravelrysta siihen nuotit. Mutta kokematon nettiohjeshoppailija kun olen, lienen tehnyt jotakin outoa, kun ohjetta ei ole näkynyt, ei kuulunut. Klikkasin ohjeen ostoskoriin, käpäsin maksamassa sen PayPalissa ja sieltä tuli vastaus että joo, kaikki kunnossa, maksu vastaanotettu. Mutta vaikka kuinka kärsivällisesti olen odottanut, ei ohjetta ole kuulunut. Ymmärsin niin, että sähköpostiini tulisi viesti, kun Ravelryn päässä on maksuni näkyvissä ja sitten ohje olisi ladattavissa jostakin. Olenko ymmärtänyt väärin? Kohta kolme viikkoa on kulunut maksusta. Liekö hättäilen.

Niin että...?

Terveisin Susanna P.

tikru kirjoitti...

Hei Susanna.
Tuota.. Ohjetta Sylviin ei voi ostaa Ravelrysta vaan Twist Collectivesta, jossa ilmeisesti ehkäpä olet käynyt, mikäli olet maksanutkin jo.
Twistin ohjeista tulee latauslinkki sähköpostiin maksun jälkeen heti. Oletko tarkastanut sähköpostin spämmeri-junkmail-yms. kansiot, ettei ko. sähköposti ole livahtanut sinne? Jos et vieläkään löydä, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla twistiin ja kerro, että olet maksanut (paypal-osoitteesi, jolla maksoit) ja ettet ole saanut ohjetta. Joskus ilmeisesti näitä ongelmia on ja jotkin sähköpostiosoitteet hylkivät automaattiposteja.

Toivottavasti homma onnistuu.

Nimetön kirjoitti...

Aivan, juuri niin, ostin tietenkin sen Twist Collectivesta. Jotenkin tuo Ravelry nyt sotkeutui tähän, hö.

Pistin mailia (kylläkin vasta tänään)aiheesta Twistille, mutta siellä lienee sumaa, kun vastausta ei ole vielä tullut. Roskapostissa ei odotettua viestiä ole ollut, sitäkin olen pitänyt silmällä. Mutta odottelen, kärsivällisemmin.

Joka tapauksessa kiitos sekä avusta että upean neuletakin luomisesta. Jospa jonakin päivänä minäkin saisin patseerata semmoinen päällä. Hienoja neulontasäitä sinulle! Susanna

Nimetön kirjoitti...

Sylvi tuli, se tuuuuuuliiiiiii!!!! Susanna

satumh kirjoitti...

kyllä niistä langoista sylvi tulee, ennemmin tai myöhemmin.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...