maanantaina, toukokuuta 22, 2006

Tosi-tv:n vaikutukset

Oisko ideaa tehdä interaktiivinen neule.. katsoja-lukija sais päättää aina seuraavan vaiheen äänestämällä..
- mikä vaatekappale ja kelle ->oletuksena paita
- mikä hihatyyppi
- mikä lanka -väri
- mikä teknikka
- tuleeko palmikoita, muuta pintaneuletta, kirjoneuletta?
- joustin vai ainaoikein reuna
- kauluksen muoto ja korkeus

Bonuksena tietty vois esittää ihan omia vapaita ideoita ja blogista vois tietty seurata sitä ähräystä.

EDIT: ryöstäytyy käsistä..

aaa, tähän vois liittää useamman kilpailijaneulojan, joista äänestettäis sit aina ulos joku, ja se joka viimeisenä on pelissä huomaa tuottaneensa järjettömän frogfrog-neuleen tai sit ufon, mut mitä sen väliä kun kansalla on ollut viihdettä.

Tietty perustettais oma keskustelupalsta, jossa fanit vois taistella verisesti nappien paikasta ja haukkua vastustajan värivalinnat sekä mollata sekä selän takana muita fanittajia. Toisaalta myös rahastuksen vois ottaa mukaan ja äänestykset suoritetais tekstiviesteillä. Tai ainakin blogiin myytäis mainoksia ja suuret lankafirmat sponssais neulelangat ja puikot, sekä voitelis kilpailijoita ja lukijoita.

Pikkuhiljaa myös keltainen lehdistö löytäis tosi-neuleblogit ja neulojista tehtäisiin henkilökuvia tyyliin "seurusteli Matti Nykäsen kanssa" tai "tökki jo lapsena kavereita puikoilla silmään". Puhumattakaan siitä pohdinnasta onko neulojalla A aidot rinnat vai kenties silikonilla täytetyt (tätä tietenkään ei neuloja A paljasta, mutta neuloo toki aina hyvin avoinaisessa puserossa, neuletta tiukasti rinnuksillaan puristellen) Ja kuinka ollakaan kisan jälkeen seuraavana vuonna valittaisiin Suomen turhimmaksi julkkikseksi kisan voittaja sekä fanittaja, jotka yhdessä perustivat bändin. Neulojajulkkikset tietty myös alkais kiertää baareja vip-kohtelua odottavina "eksä tiä kuka mä oon" ja julkineulonta siirtyis yökerhoihin, kunnes se kiellettäis puikkojen vaarallisuuden takia.

Oisko myydä idea jollekin medialle..

***
Nuo kalojen neulomiset ei vieläkään ahdista, mikä on ihme, sillä en yleensä jaksa-viiti tehdä kahta samanlaista juttua peräkkäin ainakaan (pl. parilliset vermeet, joissa kuitenkin se kakkonen on joka tapauksessa tuskaisempi). Se mikä ahdistaa on se, ettei oo päässy vääntää kesäneuleita. Ideoita pursuilee ja nuo loistavat Phildarin lehdet tuolla suorastaan huutelee.

Tietty vois pitää fisuissa taukoa, mut ei kuulu tyyliin. Mieluummin kerralla rysäytetään (ainakin kunnes langat loppuu).. ettei käy kuin isoäidinneliöille.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Reps.

Lupaan osallistua. Sillä ehdolla ettei tartte antaa kuvallista haastattelua Seiskaan.

k2o kirjoitti...

Heh, tää oli tosi hyvä! :)

tikru kirjoitti...

Kyyyllä pitää, bikineissä.. ja tatuoinnissa, jossa on kirjoitus vihre tyyliin "Were is the yarn there is the road"..

Maiju kirjoitti...

*reps*

Villasatu kirjoitti...

Hah haa, tuossa olisikin kerrankin tosi-TV jota mäkin suostuisin katselemaan:-) Hillitön idea :-D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa!
Juuri tällaista lukemista kaipasin juuri nyt! :) Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Ja äh, unohtui, neuloja A:lla voi toki olla "itsetehdyt rinnat" kuten: http://knitty.com/ISSUEfall05/PATTbits.html ;)

Mari kirjoitti...

Wohoo,
mä voin ryhtyä sun manageriksesi. Pidän yllä suhteita lehdistöön jakamalla haastattelulupia hyvin kitsaasti - ja jos suosio alkaa hiipua, "vahingossa" päästän julkisuuteen kuvia salaisesta rinnakkaisneuleesta ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...